Het aanbod van JIMMY’S Sportsclub

Het aanbod van JIMMY’S Sportsclub

Ontdek het veelzijdige groepslessen, fitness en body & mind aanbod van JIMMY’S Sportsclub in Drachten.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Milon
Milon

Voel je weer fitter en gezonder in 35 minuten per training

Cardio
Cardio

Probeer een van onze verschillende groepslessen gericht op het verbeteren van je conditie of maak gebruik van onze sportapparaten waar we jou altijd advies over kunnen geven

Kracht
Kracht

Voel je fitter en sterker met een van onze verschillende programma's gericht op kracht onder begeleiding of doe mee aan onze vele groepslessen waarbij we verschillende spiergroepen trainen.

Jeugd Fitness
Jeugd Fitness

Ook voor de jeugd bieden wij groepslessen aan of kunnen ze bij ons trainen onder begeleiding van een van onze ervaren coaches.

Body & Mind
Body & Mind

Kom (weer) terug in balans en vind je innerlijke rust.

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Met onze voedingsprogramma's kan jij gezond afvallen, meer energie krijgen of in balans komen.

Meer info
Kinderopvang
Kinderopvang

Kom lekker sporten terwijl de kinderen worden vermaakt bij onze kinderopvang.

Sauna
Sauna

Ontspan in onze sauna, na een goede training.

Wat onze leden zeggen

Nol en Jeroen

Jeroen: "Wat ik leuk vind aan het sporten hier is de persoonlijke touch. Hoe trainers met je omgaan. Het is voor mij heel vertrouwd, fijn en leuk. Als ik mijzelf weer eens wil straffen dan komt Jimmy met een hel van een schema en dan kan ik er weer tegenaan." Nol: "Met de persoonlijke touch bedoelen we de gemeenschap." Jeroen: "Je doet dingen met zijn allen, zoals uitjes, suppen, nieuwjaarsborrel, de Obstacle Run. Hier praten de mensen ook met elkaar, ook al kennen ze elkaar niet. We hebben heel wat mensen waar je opeens even een praatje mee maakt en de volgende week weer ziet." Nol: "En qua sporten. Je kan alles in principe wel doen. En als er iets is wat je niet kunt doen is er altijd wel een alternatief. Het sporten gaat ook gewoon heel lekker."

Nol en Jeroen

Gerda

"Toen ik van de actie met Body Support hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Gerda

Miranda

“Wat mij opviel was dat er altijd eerst een uitgebreide intake wordt aangeboden voor overleg welk doel je wilt bereiken en dat sprak mij heel erg aan. Ik ben zelf wel een actief persoon en vindt het leuk om te bewegen. Een hele periode aan volleybal gedaan, maar dan zit je vast aan geplande tijden en dat vond ik lastig. Als je dan op internet zoekt valt het op dat er veel “gepronkt” wordt met een fit-body en dat vond ik niet prettig. Dat gevoel heb ik bij deze club niet; iedereen kan er op z’n gemak zichzelf zijn. "

Miranda

Wierd

“In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met The Sportsclub. In het verleden, 12 of 13 jaar geleden, ben ik ook hier actief geweest. Deze actie was voor mij een uitdaging voor 6 weken. Ik was te zwaar en voelde mij lamlendig. In die tussentijd heb ik met mijn vrouw bij een ander fitnesscentrum gesport. Ik doe graag aan hardlopen en pak dat zo nu en dan weer op. Vind het voor een sportschool wel een bijzondere taak om het interessant te houden voor hun leden. Aandacht blijven geven aan de klant heeft voor mij zeker prioriteit.”

Wierd

Henrik

“Naar aanleiding van een bedrijfsongeval met als gevolg een operatie moest ik op advies van de behandelend arts een sportclub zoeken. Ik heb meerdere bezocht en hier werd mij aangeboden waarnaar ik op zoek was. Jacob heeft ervoor gezorgd dat ik met een prima schema bij de fysio gym mijn arm bijna helemaal weer kon strekken en ook een deel van de kracht terug kwam. Toch blijft er tot nu toe een lichte beperking; wel een hele goede verbetering. Na 7 maanden kon ik mijn werk weer oppakken. De prognose was dat het ongeveer 1,5 jaar zou duren voordat ik mijn werkzaamheden kon hervatten. Je krijgt hier een deskundige begeleiding. Ik vind sporten in een groep heel leuk. We hebben elkaar goed te leren kennen en zijn ondertussen een beetje familie van elkaar geworden. Met koffie of thee is er altijd een heel gezellig moment na de les. Ook motiveren wij elkaar. Ik was tot nu toe niet actief op het gebied van sport, maar vanwege het advies er toch aan begonnen.”

Henrik

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub