Voedingsbegeleiding bij JIMMY'S Sportsclub

Voedingsbegeleiding bij JIMMY'S Sportsclub

Wil jij blijvend afvallen en onder professionele begeleiding een evenwichtig eet- en leefpatroon ontwikkelen? Wees niet bang en begin nu met je nieuwe, gezondere leefstijl bij JIMMY’S Sportsclub!

arrow-down

Waarom voedingsbegeleiding bij JIMMY'S Sportsclub?

<h4>Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht</h4>

Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

<h4>De beste begeleiding in Drachten e.o.</h4>

De beste begeleiding in Drachten e.o.

<h4>Vergoed zonder eigen risico</h4>

Vergoed zonder eigen risico

<h4>Persoonlijk plan op maat</h4>

Persoonlijk plan op maat

Gezond afvallen in Drachten

Een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Gezonde voeding is daarnaast hartstikke belangrijk. Gevarieerd eten, bewust eten en ook voldoende eten zijn aspecten die terug komen in onze voedingsbegeleiding van Body Support. Wij willen dat jij je fit gaat voelen en op de lange termijn ook fit blijft.

Daarnaast zijn wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland kan je mogelijk een vergoeding krijgen van je zorgverzekering voor onze voedingsbegeleiding. De vergoeding komt vanuit de aanvullende beurs en heeft geen invloed op jouw eigen risico.

Meer info

Voedingscoaches

Yvette
Yvette

Gewichtsconsulente & Voedingsdeskundige

Stien
Stien

Leefstijlcoach

Meer weten over voedingsbegeleiding bij JIMMY'S Sportsclub?

Twijfel je nog een beetje of wil je eerst meer te weten komen over onze plan van aanpak? Vraag vrijblijvend alle (start)informatie aan voor een adviesgesprek.

Wat onze leden zeggen

Hendrika

“De laatste tijd werd ik ontevreden over mijn gewicht, ik vond dat er iets moest gebeuren en besloot dat ik toch weer aan mijn conditie moest gaan werken. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam toen hier terecht omdat het aanbod mij heel interessant leek. Ik dacht dat Personal Training geschikt voor mij zou zijn, maar dat vond ik duur en de Milon Cirkel is eigenlijk ook een vorm van Personal Training door de persoonlijke aandacht en begeleiding. ”

Hendrika

Anita

"Het fijne vind ik dat ik ‘gewoon’ kan eten, zoals brood, yoghurt, fruit e.d.. Af en toe eet je weleens wat anders, zoals bij de lunch bij mijn buurvrouw. Maar zodra ik thuis ben pak ik het weer op. Binnen het gezin wordt het nu ook gewoon. Als we ergens naartoe gaan, dan wil de rest bijvoorbeeld wel een patatje, dan neem ik gewoon mijn broodje mee. Niemand zegt er dan wat van. En als ze uit school komen zet mijn zoon nu voor mij dan een glaasje water neer. "

Anita

Wierd

“In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met de club. In het verleden, 12 of 13 jaar geleden, ben ik ook hier actief geweest. Deze actie was voor mij een uitdaging voor 6 weken. Ik was te zwaar en voelde mij lamlendig. Ik doe graag aan hardlopen en pak dat zo nu en dan weer op. Vind het voor een sportschool wel een bijzondere taak om het interessant te houden voor hun leden. Aandacht blijven geven aan de klant heeft voor mij zeker prioriteit.”

Wierd

Reina

"Ik wilde mij fitter voelen en kwam erachter dat mijn BMI echt te hoog was. Yvette begeleid mijn voedingsprogramma en ik stond er versteld van hoeveel ik mocht eten. Ondanks dat ik zoveel eet ben ik 7 kilo afgevallen. Zes keer per dag een eetmoment en het nodige tussendoor zodat je geen trek krijgt en in de fout gaat. Uiteindelijk is mijn streefgewicht onder de 70 kilo."

Reina

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Alles van Voeding tot Yoga bij JIMMY’S Sportsclub

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 28 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Drachten. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Cardio, Kracht, Body & Mind en Voedingsbegeleiding van Body Support. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub