Contact met JIMMY’S Sportsclub

Contact met JIMMY’S Sportsclub

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info? Vul het formulier in:

arrow-down

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden
 • Maandag06:00 - 23:00
 • Dinsdag06:00 - 23:00
 • Woensdag06:00 - 23:00
 • Donderdag06:00 - 23:00
 • Vrijdag06:00 - 23:00
 • Zaterdag08:00 - 18:00
 • Zondag08:00 - 18:00
 • Feestdagen08:00 - 18:00
JIMMY'S Sportsclub
JIMMY'S Sportsclub
Openingstijden
 • Maandag06:00 - 23:00
 • Dinsdag06:00 - 23:00
 • Woensdag06:00 - 23:00
 • Donderdag06:00 - 23:00
 • Vrijdag06:00 - 23:00
 • Zaterdag08:00 - 18:00
 • Zondag08:00 - 18:00
 • Feestdagen08:00 - 18:00

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

We helpen je graag verder.

Dit zeggen onze leden

Miranda

“Vorig jaar is een vriendin van mij bij de club gaan sporten en ik was zelf ook op zoek. Toen ben ik met haar meegegaan en ik vond het meteen heel leuk. Wat mij opviel was dat er altijd eerst een uitgebreide intake wordt aangeboden voor overleg welk doel je wilt bereiken en dat sprak mij heel erg aan. Ik ben zelf wel een actief persoon en vindt het leuk om te bewegen. Een hele periode aan volleybal gedaan, maar dan zit je vast aan geplande tijden en dat vond ik lastig. Als je dan op internet zoekt valt het op dat er veel “gepronkt” wordt met een fit-body en dat vond ik niet prettig. Dat gevoel heb ik bij deze club niet; iedereen kan er op z’n gemak zichzelf zijn..”

Miranda

Ali

“Het is alweer een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik in contact kwamen met de club. Dat was destijds naar aanleiding van een actie om te gaan sporten in combinatie met afvallen. Het zag er uitnodigend uit en bij ons eerste bezoek was de sfeer heel ontspannen. Helaas moest ik i.v.m. mijn intensieve baan 2 jaar stoppen maar toen de situatie het toeliet, weer gestart. Ik doe ook tafeltennis 1-ste klasse Friesland. Daarvoor moet je een goede conditie hebben en ik zocht een aanvulling om mijn conditie te verbeteren. Sinds een paar maanden ben ik heel actief op de club met bootcamp wat voor mij een nieuwe uitdaging betekende. Door de corona wilde ik toch blijven sporten en naast PT trainingen werd er Bootcamp aangeboden. Het is heel leuk om bij de club te gaan sporten; je leert ook weer andere mensen kennen en die gezelligheid geeft ook energie. Ik ben sinds die trainingen al 5 kilo afgevallen. Dat merk ik duidelijk aan het dragen van mijn kleding en voel ik mij ook veel energieker. Uiteindelijk is mijn conditie is gigantisch verbeterd.”

Ali

Henrik

“Naar aanleiding van een bedrijfsongeval met als gevolg een operatie moest ik op advies van de behandelend arts een sportclub zoeken. Ik heb meerdere bezocht en hier werd mij aangeboden waarnaar ik op zoek was. Jacob heeft ervoor gezorgd dat ik met een prima schema bij de fysio gym mijn arm bijna helemaal weer kon strekken en ook een deel van de kracht terug kwam. Toch blijft er tot nu toe een lichte beperking; wel een hele goede verbetering. Na 7 maanden kon ik mijn werk weer oppakken. De prognose was dat het ongeveer 1,5 jaar zou duren voordat ik mijn werkzaamheden kon hervatten. Je krijgt hier een deskundige begeleiding. Ik vind sporten in een groep heel leuk. We hebben elkaar goed te leren kennen en zijn ondertussen een beetje familie van elkaar geworden. Met koffie of thee is er altijd een heel gezellig moment na de les. Ook motiveren wij elkaar. Ik was tot nu toe niet actief op het gebied van sport, maar vanwege het advies er toch aan begonnen.”

Henrik

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel het niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel het niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Over JIMMY’S Sportsclub in Drachten

JIMMY’S Sportsclub helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer balans in je leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen.. Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! JIMMY’S Sportsclub in Drachten is jouw coach.

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub