Over JIMMY’S Sportsclub

Over JIMMY’S Sportsclub

JIMMY’S Sportsclub helpt leden al meer dan 30 jaar weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat om weer fit te worden, af te vallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. JIMMY’S Sportsclub in Drachten is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom JIMMY’S Sportsclub?

Sport, voeding en ontspanning
Sport, voeding en ontspanning

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om mentale gezondheid te verbeteren terwijl je fitter wordt.

Groepslessen
Groepslessen

Verschillende soorten groepslessen van ervaren coaches

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij JIMMY’S Sportsclub altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoach op, regelmatige voortgangsmetingen maat en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Ons team

Jimmy
Jimmy
Stien
Stien
Jacob
Jacob
Yvette
Yvette
Margriet
Margriet
Corrine
Corrine
Sjoerdtje
Sjoerdtje
Ciska
Ciska
Paul
Paul
Selina
Selina
Marlies
Marlies

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op. (LET OP: wel een contactformulier met ruimte voor vraag of opmerking!)”

Wat onze leden zeggen

Wierd

“In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met The Sportsclub. In het verleden, 12 of 13 jaar geleden, ben ik ook hier actief geweest. Deze actie was voor mij een uitdaging voor 6 weken. Ik was te zwaar en voelde mij lamlendig. In die tussentijd heb ik met mijn vrouw bij een ander fitnesscentrum gesport. Ik doe graag aan hardlopen en pak dat zo nu en dan weer op.Vind het voor een sportschool wel een bijzondere taak om het interessant te houden voor hun leden. Aandacht blijven geven aan de klant heeft voor mij zeker prioriteit.”

Wierd

Auke

“Ik was op zoek naar een sportactiviteit onder begeleiding met de nodige deskundigheid i.v.m. mijn ziekte fibromyalgie. Ik was ook van plan om met mijn gewicht aan de slag te gaan. Twee jaar geleden ben ik hier ook geweest, ben toen afgehaakt. Kreeg geen goede uitleg van de instructies. Wilde het uiteindelijk toch nog een keer proberen. Begin dit jaar kon ik niet eens uit de auto komen vanwege mijn fysieke klachten. Bij Ortius te Heerenveen ben ik ook begeleid. Stress was voor mij moeilijk te hanteren en is van invloed op mijn ziektebeeld. Toen kwam er duidelijk een verbetering. Veel onverklaarbare klachten. Ook veel last van mijn voeten. Toen ik hier begon kwam ik in aanraking met Jacob; ik kreeg duidelijke uitleg en had een goede klik met hem. In de fysiogym groep heb ik een aantal keren meegedaan en kreeg daarna mijn eigen schema. De gezelligheid in de groep ervaar ik als heel positief.”

Auke

Hendrika

“De laatste tijd werd ik ontevreden over mijn gewicht, ik vond dat er iets moest gebeuren en besloot dat ik toch weer aan mijn conditie moest gaan werken. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam terecht bij The Blue Lifestyle Club omdat het aanbod mij heel interessant leek. Ik dacht dat Personal Training geschikt voor mij zou zijn, maar dat vond ik duur en de Milon Cirkel is eigenlijk ook een vorm van Personal Training door de persoonlijke aandacht en begeleiding. ”

Hendrika

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Over JIMMY’S Sportsclub

JIMMY’S Sportsclub helpt leden al meer dan 30 jaar zich weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer balans in je leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen.. Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! JIMMY’S Sportsclub in Drachten is jouw coach.

Maak kennis met JIMMY’S Sportsclub

Maak kennis met JIMMY’S Sportsclub