Over JIMMY’S Sportsclub in Drachten

Over JIMMY’S Sportsclub in Drachten

JIMMY’S Sportsclub helpt leden al meer dan 30 jaar weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat om weer fit te worden, af te vallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. JIMMY’S Sportsclub in Drachten is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom JIMMY’S Sportsclub?

Sport, voeding en ontspanning
Sport, voeding en ontspanning

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om mentale gezondheid te verbeteren terwijl je fitter wordt.

Groepslessen
Groepslessen

Verschillende soorten groepslessen van ervaren coaches

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij JIMMY’S Sportsclub altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoach op, regelmatige voortgangsmetingen maat en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Ons team

Jimmy
Jimmy

Eigenaar

Anna
Anna

Eigenaar

Stien
Stien

Leefstijlcoach & groepslessen

Jacob
Jacob

Medisch fitness instructeur

Yvette
Yvette

Voedingscoach & Marketing

Selina
Selina

Coach & Sales

Sjoerdtje
Sjoerdtje

Sales & Service

Paul
Paul

Spinning

Marlies
Marlies

Steps & Spinning

Margriet
Margriet

Kick & Fun en TRX

Corrine
Corrine

Fun Dance

Jetze
Jetze

Coach

Thea
Thea

Kinderopvang

Liezet
Liezet

Kinderopvang

Aukje
Aukje

Fun Dance

Bianca
Bianca

Fun Dance

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op. (LET OP: wel een contactformulier met ruimte voor vraag of opmerking!)”

Wat onze leden zeggen

Wierd

“In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met The Sportsclub. In het verleden, 12 of 13 jaar geleden, ben ik ook hier actief geweest. Deze actie was voor mij een uitdaging voor 6 weken. Ik was te zwaar en voelde mij lamlendig. In die tussentijd heb ik met mijn vrouw bij een ander fitnesscentrum gesport. Ik doe graag aan hardlopen en pak dat zo nu en dan weer op.Vind het voor een sportschool wel een bijzondere taak om het interessant te houden voor hun leden. Aandacht blijven geven aan de klant heeft voor mij zeker prioriteit.”

Wierd

Auke

“Ik was op zoek naar een sportactiviteit onder begeleiding met de nodige deskundigheid i.v.m. mijn ziekte fibromyalgie. Ik was ook van plan om met mijn gewicht aan de slag te gaan. Twee jaar geleden ben ik hier ook geweest, ben toen afgehaakt. Wilde het uiteindelijk toch nog een keer proberen. Begin dit jaar kon ik niet eens uit de auto komen vanwege mijn fysieke klachten. Bij Ortius te Heerenveen ben ik ook begeleid. Stress was voor mij moeilijk te hanteren en is van invloed op mijn ziektebeeld. Toen kwam er duidelijk een verbetering. Veel onverklaarbare klachten. Ook veel last van mijn voeten. Toen ik hier begon kwam ik in aanraking met Jacob; ik kreeg duidelijke uitleg en had een goede klik met hem. In de fysiogym groep heb ik een aantal keren meegedaan en kreeg daarna mijn eigen schema. De gezelligheid in de groep ervaar ik als heel positief.”

Auke

Hendrika

“De laatste tijd werd ik ontevreden over mijn gewicht, ik vond dat er iets moest gebeuren en besloot dat ik toch weer aan mijn conditie moest gaan werken. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam terecht bij The Blue Lifestyle Club omdat het aanbod mij heel interessant leek. Ik dacht dat Personal Training geschikt voor mij zou zijn, maar dat vond ik duur en de Milon Cirkel is eigenlijk ook een vorm van Personal Training door de persoonlijke aandacht en begeleiding. ”

Hendrika

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

JIMMY’S Sportsclub: Jouw partner voor Fitness, Voedingsbegeleiding en Body & Mind

Het is al meer dan 30 jaar bekend dat JIMMY’S Sportsclub mensen uit Drachten helpt op het gebied van cardio, kracht en body & mind. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en de Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub