Lesrooster van JIMMY’S Sportsclub

Lesrooster van JIMMY’S Sportsclub

Ontdek het brede aanbod groepslessen van JIMMY’S Sportsclub in Drachten.

arrow-down

Bekijk hier ons lesrooster

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Milon
Milon

Voel je weer fitter en gezonder in 35 minuten per training

Cardio
Cardio

Probeer een van onze verschillende groepslessen gericht op het verbeteren van je conditie of maak gebruik van onze sportapparaten waar we jou altijd advies over kunnen geven

Kracht
Kracht

Voel je fitter en sterker met een van onze verschillende programma's gericht op kracht onder begeleiding of doe mee aan onze vele groepslessen waarbij we verschillende spiergroepen trainen.

Body & Mind
Body & Mind

Kom (weer) terug in balans en vind je innerlijke rust.

Kids
Kids

Ook voor de jeugd bieden wij groepslessen aan of kunnen ze bij ons trainen onder begeleiding van een van onze ervaren coaches.

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Met onze voedingsprogramma's kan jij gezond afvallen, meer energie krijgen of in balans komen.

Meer info

Wat onze leden zeggen

Gerda

“Via Facebook hoorde ik van de actie. In januari begonnen en inmiddels ben ik 25 kg kwijt. Met Milon en Body Support. Mijn vader sport hier en ik kreeg daardoor zijn ervaringen altijd mee. Toen ik van de actie met BS hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Gerda

Miranda

“Vorig jaar is een vriendin van mij bij The Blue Lifestyle Club gaan sporten en ik was zelf ook op zoek. Toen ben ik met haar meegegaan en ik vond het meteen heel leuk. Wat mij opviel was dat er altijd eerst een uitgebreide intake wordt aangeboden voor overleg welk doel je wilt bereiken en dat sprak mij heel erg aan. Ik ben zelf wel een actief persoon en vindt het leuk om te bewegen. Een hele periode aan volleybal gedaan, maar dan zit je vast aan geplande tijden en dat vond ik lastig. Als je dan op internet zoekt valt het op dat er veel “gepronkt” wordt met een fit-body en dat vond ik niet prettig. Dat gevoel heb ik bij deze club niet; iedereen kan er op z’n gemak zichzelf zijn. Afgelopen jaar heb ik ook ervaren dat het contact met andere mensen leuk en een stimulans is om in actie te komen om naar de club te gaan. Het abonnementsgeld is de all-in prijs. Je wordt daarvoor goed begeleid, hebt regelmatig een evaluatie en aan de uitleg voor het gebruik van de apparaten wordt veel aandacht besteed. Je weet dan waar je aan toe bent en komt niet voor extra kosten te staan."

Miranda

Wierd

“In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met The Sportsclub. In het verleden, 12 of 13 jaar geleden, ben ik ook hier actief geweest. Deze actie was voor mij een uitdaging voor 6 weken. Ik was te zwaar en voelde mij lamlendig. In die tussentijd heb ik met mijn vrouw bij een ander fitnesscentrum gesport. Ik doe graag aan hardlopen en pak dat zo nu en dan weer op. Vind het voor een sportschool wel een bijzondere taak om het interessant te houden voor hun leden. Aandacht blijven geven aan de klant heeft voor mij zeker prioriteit.”

Wierd

Henrik

“Naar aanleiding van een bedrijfsongeval met als gevolg een operatie moest ik op advies van de behandelend arts een sportclub zoeken. Ik heb meerdere bezocht en hier werd mij aangeboden waarnaar ik op zoek was. Jacob heeft ervoor gezorgd dat ik met een prima schema bij de fysio gym mijn arm bijna helemaal weer kon strekken en ook een deel van de kracht terug kwam. Toch blijft er tot nu toe een lichte beperking; wel een hele goede verbetering. Na 7 maanden kon ik mijn werk weer oppakken. De prognose was dat het ongeveer 1,5 jaar zou duren voordat ik mijn werkzaamheden kon hervatten. Je krijgt hier een deskundige begeleiding. Ik vind sporten in een groep heel leuk. We hebben elkaar goed te leren kennen en zijn ondertussen een beetje familie van elkaar geworden. Met koffie of thee is er altijd een heel gezellig moment na de les. Ook motiveren wij elkaar. Ik was tot nu toe niet actief op het gebied van sport, maar vanwege het advies er toch aan begonnen.”

Henrik

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Alles van Milon tot Pilates bij JIMMY’S Sportsclub

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 28 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Drachten. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Cardio, Kracht, Body & Mind en Kids. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub

Maak kennis met JIMMY's Sportsclub