Wat zijn de tarieven van JIMMY’S Sportsclub?

Wat zijn de tarieven van JIMMY’S Sportsclub?

Doe de Lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij JIMMY’s Sportsclub krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren vanaf €25 tot €54,95 per 4 weken afhankelijk van jouw programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Vul je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’. We nemen binnen één werkdag persoonlijk contact met je op

Wat onze leden zeggen

Germa

“Ik ben ongeveer 8 jaar geleden in aanraking gekomen met de sportschool. Daarvoor heb ik gesport bij andere fitnesscentra, maar daar kreeg ik weinig begeleiding. Hier krijg ik wel de juiste begeleiding. Er wordt goed op je gelet, als je een oefening niet helemaal goed doet wordt je hier gelijk bij geholpen. De kinderopvang bij is ook 1 van de redenen waarom ik bij JIMMY'S Sportsclub sport. Door de kinderopvang is het mogelijk om in de ochtend te sporten. Na mijn zwangerschappen en het starten met sporten heeft Jacob ervoor gezorgd dat er een goed schema was, waardoor ik de juiste spieren aan het trainen was. Jacob blijft alert tijdens de trainingen en zorgt voor aanpassingen als dat nodig is.”

Germa

Gerda

“Via Facebook hoorde ik van de actie. In januari begonnen en inmiddels ben ik 25 kg kwijt. Met Milon en Body Support. Mijn vader sport hier en ik kreeg daardoor zijn ervaringen altijd mee. Toen ik van de actie met Body Support hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Gerda

Ali

“Het is alweer een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik in contact kwamen met de club. Dat was destijds naar aanleiding van een actie om te gaan sporten in combinatie met afvallen. Het zag er uitnodigend uit en bij ons eerste bezoek was de sfeer heel ontspannen. Helaas moest ik i.v.m. mijn intensieve baan 2 jaar stoppen maar toen de situatie het toeliet, weer gestart. Ik doe ook tafeltennis 1-ste klasse Friesland. Daarvoor moet je een goede conditie hebben en ik zocht een aanvulling om mijn conditie te verbeteren. Sinds een paar maanden ben ik heel actief op de club met bootcamp wat voor mij een nieuwe uitdaging betekende. Door de corona wilde ik toch blijven sporten en naast PT trainingen werd er Bootcamp aangeboden. Het is heel leuk om bij de club te gaan sporten; je leert ook weer andere mensen kennen en die gezelligheid geeft ook energie. Ik ben sinds die trainingen al 5 kilo afgevallen. Dat merk ik duidelijk aan het dragen van mijn kleding en voel ik mij ook veel energieker. Uiteindelijk is mijn conditie is gigantisch verbeterd.”

Ali

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen bij JIMMY's

Sport, voeding en ontspanning
Sport, voeding en ontspanning

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met ons trainingsconcept lukt het jou om mentale gezondheid te verbeteren terwijl je fitter wordt.

Groepslessen
Groepslessen

Verschillende soorten groepslessen van ervaren coaches

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij JIMMY’S Sportsclub altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoach, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Naast sporten en meer bewegen hoort bewust eten en de juiste voeding bij een gezonde levensstijl. Samen met jou gaan wij aan de slag om een gezond eetpatroon en gezond gedrag aan te leren.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij JIMMY’s Sportsclub!

Het best passende programma

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met JIMMY’s Sportsclub en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de JIMMY'S Sportsclub lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie