Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Maak kennis met JIMMY’S Sportsclub.

arrow-down

Nu aanvragen: gratis proefweek

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij JIMMY’S Sportsclub in Drachten.

Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Germa

“Ik ben ongeveer 8 jaar geleden in aanraking gekomen met de sportschool. Daarvoor heb ik gesport bij andere fitnesscentra, maar daar kreeg ik weinig begeleiding. Hier krijg ik wel de juiste begeleiding. Er wordt goed op je gelet, als je een oefening niet helemaal goed doet wordt je hier gelijk bij geholpen. De kinderopvang bij is ook 1 van de redenen waarom ik bij JIMMY'S Sportsclub sport. Door de kinderopvang is het mogelijk om in de ochtend te sporten. Na mijn zwangerschappen en het starten met sporten heeft Jacob ervoor gezorgd dat er een goed schema was, waardoor ik de juiste spieren aan het trainen was. Jacob blijft alert tijdens de trainingen en zorgt voor aanpassingen als dat nodig is.”

Germa

Anita

"Ik sportte met een groepje bij een andere sportschool en wij zochten allemaal een nieuwe sportschool. Iemand stelde JIMMY’S Sportsclub voor en dit was maar een klein stukje verder fietsen. We zagen dat er een ruim aanbod qua groepslessen was, dus voor ieder wat wils. We hebben met zijn allen eerst een proefweek gevolgd, toen konden we van alles uit proberen."

Anita

Germa

“Via Facebook hoorde ik van de actie. In januari begonnen en inmiddels ben ik 25 kg kwijt. Met Milon en Body Support. Mijn vader sport hier en ik kreeg daardoor zijn ervaringen altijd mee. Toen ik van de actie met BS hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Germa

Ali

“Het is alweer een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik in contact kwamen met de club. Dat was destijds naar aanleiding van een actie om te gaan sporten in combinatie met afvallen. Het zag er uitnodigend uit en bij ons eerste bezoek was de sfeer heel ontspannen. Helaas moest ik i.v.m. mijn intensieve baan 2 jaar stoppen maar toen de situatie het toeliet, weer gestart. Ik doe ook tafeltennis 1-ste klasse Friesland. Daarvoor moet je een goede conditie hebben en ik zocht een aanvulling om mijn conditie te verbeteren. Sinds een paar maanden ben ik heel actief op de club met bootcamp wat voor mij een nieuwe uitdaging betekende. Door de corona wilde ik toch blijven sporten en naast PT trainingen werd er Bootcamp aangeboden. Het is heel leuk om bij de club te gaan sporten; je leert ook weer andere mensen kennen en die gezelligheid geeft ook energie. Ik ben sinds die trainingen al 5 kilo afgevallen. Dat merk ik duidelijk aan het dragen van mijn kleding en voel ik mij ook veel energieker. Uiteindelijk is mijn conditie is gigantisch verbeterd.”

Ali

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen van de JIMMY’S Sportsclub gratis proefweek

Gratis trainen
Gratis trainen

Onze Gratis Proefweek fitness is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze sportschool 7 dagen vrijblijvend uit te proberen.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proefweek toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis proefweek helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis proefweek adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw gratis fitness proefweek

Stap 1
Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3
Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij JIMMY’S Sportsclub

Start de Gratis Proefweek
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de gratis JIMMY’S Sportsclub proefweek:

Ja, 100%. Als de na 7 dagen besluit dat je niet verder wilt trainen bij ons, dan maak je daar geen kosten aan.
Nee, je kunt ons zonder risico een week uitproberen. Er zijn geen verborgen risico's en er staat niets in de kleine lettertjes.
Dat is helemaal aan jou. Je kunt lid worden van Sportstudio Workout of stoppen, die keuze laten wij aan jou.
Maak kennis met fitness bij sportschool JIMMY's Sportsclub in Drachten

Maak kennis met fitness bij sportschool JIMMY's Sportsclub in Drachten