Yoga, Body & Mind Programma (4 weken) bij JIMMY's Sportsclub in Drachten

Yoga, Body & Mind Programma (4 weken) bij JIMMY's Sportsclub in Drachten

Wil jij ook met yoga en/of pilates starten, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen?

Ontvang direct alle (start)informatie over het Yoga, Body & Mind Programma (4 weken) bij JIMMY’s Sportsclub.

 

Energieke, dynamische en effectieve workouts

Geschikt voor elk niveau en alle leeftijden

100% focus op jezelf

 

→ Ja, ik wil alle (start)informatie 

⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

arrow-down

Waarom Yoga en/of Pilates bij JIMMY's Sportsclub?

Gratis proefweek
Gratis proefweek

We begrijpen dat het voor sommige mensen even wennen is. Daarom geven wij iedereen de kans om 7 dagen lang eerst bij ons de sfeer te proeven voor dat je ergens aan vast zit.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proefweek toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen. De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig.

Meer innerlijke rust
Meer innerlijke rust

Leer hoe jij optimaal kunt ontspannen en negatieve gevoelens los te laten. Verlaag je stressniveau en verbeter je slaapritme.

Met plezier calorieën verbranden
Met plezier calorieën verbranden

Start vrijblijvend met yoga en/of pilates bij JIMMY's Sportsclub en ontdek zelf ervaar zelf de voordelen van een workout die op een leuke manier je vetpercentage verlaagt!

Wat onze leden zeggen

Germa

“Ik ben ongeveer 8 jaar geleden in aanraking gekomen met de sportschool. Daarvoor heb ik gesport bij andere fitnesscentra, maar hier kreeg ik weinig begeleiding. Bij The Sportsclub krijg ik wel de juiste begeleiding. Er wordt goed op je gelet, als je een oefening niet helemaal goed doet wordt je hier gelijk bij geholpen. De kinderopvang bij The Sportsclub is ook 1 van de redenen waarom ik bij The Sportsclub sport. Door de kinderopvang is het mogelijk om in de ochtend te sporten. Na mijn zwangerschappen en het starten met sporten heeft Jacob ervoor gezorgt dat er een goed schema was, waardoor ik de juiste spieren aan het trainen was. Jacob blijft alert tijdens de trainingen en zorgt voor aanpassingen als dat nodig is.”

Germa

Ali

“Het is alweer een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik in contact kwamen met de club. Dat was destijds naar aanleiding van een actie om te gaan sporten in combinatie met afvallen. Het zag er uitnodigend uit en bij ons eerste bezoek was de sfeer heel ontspannen. Helaas moest ik i.v.m. mijn intensieve baan 2 jaar stoppen maar toen de situatie het toeliet, weer gestart. Ik doe ook tafeltennis 1-ste klasse Friesland. Daarvoor moet je een goede conditie hebben en ik zocht een aanvulling om mijn conditie te verbeteren. Sinds een paar maanden ben ik heel actief op de club met bootcamp wat voor mij een nieuwe uitdaging betekende. Door de corona wilde ik toch blijven sporten en naast PT trainingen werd er Bootcamp aangeboden. Het is heel leuk om bij de club te gaan sporten; je leert ook weer andere mensen kennen en die gezelligheid geeft ook energie. Ik ben sinds die trainingen al 5 kilo afgevallen. Dat merk ik duidelijk aan het dragen van mijn kleding en voel ik mij ook veel energieker. Uiteindelijk is mijn conditie is gigantisch verbeterd.”

Ali

Gerda

“Toen ik van de actie met Body Support hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Gerda

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Ja, ik wil alle (start)informatie 


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

Ontdek JIMMY's Sportsclub: de plek waar jij je thuis zult voelen.

Ontdek JIMMY's Sportsclub: de plek waar jij je thuis zult voelen.

Start nu vrijblijvend met het 4 weken Yoga, Body & Mind Programma en ervaar zelf waarom JIMMY’s Sportsclub bij jou past.

→ Ja, ik wil alle (start)informatie


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

🤩 Al meer dan 100 mensen in Drachten e.o. waren jou voor!

🤩 Al meer dan 100 mensen in Drachten e.o. waren jou voor!