🎉 NIEUW in Drachten!

JIMMY’S Sportsclub

Wij geven iedereen de mogelijkheid om ons geheel vrijblijvend 7 dagen uit te proberen! (de eerste 100 aanmeldingen ontvangen zelfs 2 maanden GRATIS 🤑

 

  7 Dagen Gratis Fitness
  Geheel vrijblijvend en kosteloos
  Wordt weer fitter en slanker
arrow-down

Waarom JIMMY’S Sportsclub


Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook tijdens onze actie begin je altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoach, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Gratis trainen
Gratis trainen

Onze openingsactie is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze JIMMY'S Sportsclub 7 dagen vrijblijvend uit te proberen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de onze openingsactie helpen we je met de eerste stap naar een gezonder een fitter leven.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proef periode toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

Wat onze leden zeggen

<b>Miranda Reitzema</b>

"Vorig jaar is een vriendin van mij bij The Blue Lifestyle Club gaan sporten en ik was zelf ook op zoek. Toen ben ik met haar meegegaan en ik vond het meteen heel leuk. Wat mij opviel was dat er altijd eerst een uitgebreide intake wordt aangeboden voor overleg welk doel je wilt bereiken en dat sprak mij heel erg aan."

Miranda Reitzema

<b>Wierd Visser</b>

"In februari was er via Facebook een actie en op die manier ben ik opnieuw in aanraking gekomen met The Blue Lifestyle. Iedereen kan hier terecht en ik voel mij bij The Blue Lifestyle bijzonder op mijn gemak. Je hoeft geen speciale outfit te dragen om je hier thuis te voelen."

Wierd Visser

<b>Karin van de Schuit</b>

Ik wilde graag mijn hele leefstijlpatroon aan passen. In overleg met Jacob, heb ik gekeken naar een programma die het beste aan zou passen om mijn doelen te bereiken."

Karin van de Schuit

circle-arrow-left
circle-arrow-right
<h1 style="text-align: center;"><span style="color: #ffffff;">De eerste 100 aanvragen ontvangen 2 maanden gratis!</span></h1>

De eerste 100 aanvragen ontvangen 2 maanden gratis!

<b>Let op:</b> maximaal 100 plaatsen beschikbaar!

Let op: maximaal 100 plaatsen beschikbaar!