Gratis Proefweek Fitness bij JIMMY'S Sportsclub in Drachten

Gratis Proefweek Fitness bij JIMMY'S Sportsclub in Drachten

Wil jij ook starten met fitness, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen?

Ontvang direct alle (start)informatie over fitness bij JIMMY`S Sportsclub in Drachten!

 

Zet de 1e stap naar een fitter leven

Spreek met één van onze trainers

Bepaal jouw persoonlijke doelen

 

→ Ja, ik wil alle (start)informatie

🤩 Al meer dan 100 mensen in Drachten e.o. waren jou voor!

arrow-down

Waarom kiezen sporters in Drachten voor JIMMY`S Sportsclub?

Je wilde altijd al met fitness beginnen, maar je wist niet zeker waar en hoe?

Neem het dan eindelijk in eigen hand en kom naar JIMMY`S Sportsclub - de sportschool die bij jou past!

 
 
Gratis proefweek
Gratis proefweek

We begrijpen dat het voor sommige mensen even wennen is. Daarom geven wij iedereen de kans om 7 dagen lang eerst bij ons de sfeer te proeven voor dat je ergens aan vast zit.

De 1e stap was nog nooit zo eenvoudig
De 1e stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis proefweek helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proefweek toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen. De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis proefweek adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

Wat onze leden zeggen

Germa

“Ik ben ongeveer 8 jaar geleden in aanraking gekomen met de sportschool. Daarvoor heb ik gesport bij andere fitnesscentra, maar hier kreeg ik weinig begeleiding. Bij The Sportsclub krijg ik wel de juiste begeleiding. Er wordt goed op je gelet, als je een oefening niet helemaal goed doet wordt je hier gelijk bij geholpen. De kinderopvang bij The Sportsclub is ook 1 van de redenen waarom ik bij The Sportsclub sport. Door de kinderopvang is het mogelijk om in de ochtend te sporten. Na mijn zwangerschappen en het starten met sporten heeft Jacob ervoor gezorgt dat er een goed schema was, waardoor ik de juiste spieren aan het trainen was. Jacob blijft alert tijdens de trainingen en zorgt voor aanpassingen als dat nodig is.”

Germa

Ali

“Het is alweer een hele tijd geleden dat mijn vrouw en ik in contact kwamen met de club. Dat was destijds naar aanleiding van een actie om te gaan sporten in combinatie met afvallen. Het zag er uitnodigend uit en bij ons eerste bezoek was de sfeer heel ontspannen. Helaas moest ik i.v.m. mijn intensieve baan 2 jaar stoppen maar toen de situatie het toeliet, weer gestart. Ik doe ook tafeltennis 1-ste klasse Friesland. Daarvoor moet je een goede conditie hebben en ik zocht een aanvulling om mijn conditie te verbeteren. Sinds een paar maanden ben ik heel actief op de club met bootcamp wat voor mij een nieuwe uitdaging betekende. Door de corona wilde ik toch blijven sporten en naast PT trainingen werd er Bootcamp aangeboden. Het is heel leuk om bij de club te gaan sporten; je leert ook weer andere mensen kennen en die gezelligheid geeft ook energie. Ik ben sinds die trainingen al 5 kilo afgevallen. Dat merk ik duidelijk aan het dragen van mijn kleding en voel ik mij ook veel energieker. Uiteindelijk is mijn conditie is gigantisch verbeterd.”

Ali

Gerda

“Toen ik van de actie met Body Support hoorde dacht ik nu ga ik het echt doen met begeleiding. Tot eind juli BS gedaan met evaluaties en ik volg de voedingsadviezen nog steeds. Vind het nu ook gemakkelijk vol te houden. Mijn spijsvertering is ook veranderd en de behoefte aan zoet is heel erg afgenomen. Ik kom er niet meer aan. Het is net of het tussen je oren heel anders is. Positieve mind set. Veel meer bewustwording. Best wel heel streng voor mijzelf geweest. Als je dan resultaat ziet motiveert dat bijzonder. Het gaat bij je leven horen. Daar stap ik niet meer vanaf. Soms lastig als je ergens bent. Geen twijfels gehad om eraan te beginnen. Er waren goede voorbeelden van resultaten en ik had ook geen twijfels om deze sportsclub binnen te stappen. Wel gehad elders; maar hier niet.”

Gerda

circle-arrow-left
circle-arrow-right
JIMMY`S Sportsclub: de sportschool die bij jou past!

JIMMY`S Sportsclub: de sportschool die bij jou past!

Zet nu de 1e stap naar een fitter leven.

Klik op de onderstaande knop en ontvang vrijblijvend alle (start)informatie.

→ Ja, ik wil alle (start)informatie


Nog niet overtuigd?

🎁 Nieuwe leden starten met een gratis proefweek!

🤩 Al meer dan 100 mensen in Drachten e.o. waren jou voor!

🤩 Al meer dan 100 mensen in Drachten e.o. waren jou voor!